Si želite s psom še izboljšati odnos in ga hkrati primerno zaposliti? Si želite na aktiven, kvaliteten in sproščen način preživeti čas s svojim štirinožcem?

V pasji šoli SA-NU smo oblikovali zabavne in zanimive tečaje za pse in njihove vodnike. V tečajih vam bomo predstavili različne možnosti kako zaposliti psa in približali različne kinološke športe.

UVOD V AKTIVNOSTI S PSOM

Inštruktorica: Maša Novak

Starost psa: od 6 mesecev naprej
Predznanje: psi z osnovnim predznanjem in navezanost na vodnika
Trajanje: 5 srečanj (60 minut, 1x na teden)
Cena: 90 eurov

Vsebina:

 • 1. ura: trikci
 • 2. ura: vesela poslušnost
 • 3. ura: spoznavanje agilityja 
 • 4. ura: noskanje
 • 5. ura: skrivalnice

Za koga je tečaj primeren?

Za vse pse in vodnike, ki se šele srečujejo s pasjimi športi ali pa želijo svoje znanje nadgraditi in spoznati kaj novega. V tečaju boste spoznali različne aktivnosti s psom. Aktivnosti so pomembne za naše pse, saj nas z njimi povežejo, psa zaposlijo in izboljšamo odnos s svojim psom. Veliko večino vaj boste lahko trenirali tudi doma.

TEČAJ PASJIH VRAGOLIJ

Inštruktorica: Anja Klanjšek

Starost psa: od 4 mesecev naprej
Predznanje: psi z osnovnim predznanjem in navezanost na vodnika
Trajanje: 5 srečanj (60 minut, 1x na teden)
Cena: 90 eurov

Vsebina:

 • Učenje različnih trikcev po korakih;
 • Skupaj se odločimo katere trikce bomo spoznali, glede na predznanje in starost vaših psov;
 • Še boljša povezanost z vašim psom;
 • Pes se navadi delati zraven drugih psov;
 • Veliko zabave in dobre družbe.

Za koga je tečaj primeren?

Vsi psi z osnovnim predznanjem. Starost psa v tečaju ni pomembna, dobrodošli tudi odrasli in starejši psi saj se tudi psi učijo vso življenje.

Obrazec za vpis

  Program (obvezno)

  S prijavo v tečaj se strinjam in sem seznanjen, da Sa-Nu pasja šola posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. Dovoljujem, da Sa-Nu pasja šola navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo in me obvešča prek e-naslova o novostih, tečajih in seminarjih. Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko Sa-Nu pasja šola hrani in obdeluje do pisnega preklica. Pisni preklic se posreduje na elektronski naslov: info@sa-nu.si. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1-UPB in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

  Naši tečaji in dogodki so občasno snemani in fotografirani tudi v promocijske namene (občasno objavimo slike psov na družbenih omrežjih in jih uporabimo pri predstavitvah). S svojim dovoljenjem nam boste pomagali pri našem delu in boste tudi vi deležni kakšnega lepega spominčka v obliki slikovnega materiala. V kolikor ne želite, da se slike vašega kadarkoli pojavijo v javnosti nas prosimo o tem obvestite na info@sa-nu.si.